Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding N201

Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding N201Hoofddorp, 28 mei – Op de N201 is dinsdagmiddag een motorrijder gewond geraakt na een aanrijding met een personenwagen. Het ongeval gebeurde rond zes uur op de kruising N201 met Vuursteen. De bestuurder van de motor kwam met een smak op de grond terecht en zijn motor kwam voorbij het kruispunt tegen een lichtmast tot stilstand.

Passanten namen de eerste verzorging op zich, dit werd overgenomen door het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval ontstond er een flinke verkeersopstopping op de N201. De bestuurder van de personenwagen had geen letsel en kon zijn weg vervolgen, de motor is afgevoerd door de bergingsdienst.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding N201 N201 Vuursteen (2) Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding N201 Hoofddorp: Motorrijder gewond na aanrijding N201

Misschien vindt u dit ook interessant?