Schiphol: Man gewond na verkeersongeval op de Ceintuurbaan Noord

Man gewond na verkeersongeval op de Ceintuurbaan Noord op SchipholSchiphol – Een man is dinsdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval op Schiphol. Even voor half zeven ging het mis op de Ceintuurbaan Noord waarbij een automobilist tegen de punt van de vangrail tot stilstand kwam.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurder is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en heeft een speciale kraag om gekregen om eventueel nekletsel niet te verergeren.

Na de eerste zorg is hij met spoed naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Door het ongeval was een deel van de Ceintuurbaan afgesloten voor het verkeer.

Fotografie: Michel van Bergen

Man gewond na verkeersongeval op de Ceintuurbaan Noord op Schiphol Man gewond na verkeersongeval op de Ceintuurbaan Noord op Schiphol Man gewond na verkeersongeval op de Ceintuurbaan Noord op Schiphol Man gewond na verkeersongeval op de Ceintuurbaan Noord op Schiphol Man gewond na verkeersongeval op de Ceintuurbaan Noord op Schiphol Man gewond na verkeersongeval op de Ceintuurbaan Noord op Schiphol

 

Misschien vindt u dit ook interessant?