Vijfhuizen: Vrijdagavond 5 rijbewijzen ingevorderd: 4x op de N205, 1x op de A9

Snelheidscontrole - Laser (4)Vijfhuizen, 4 mei – De politie heeft vrijdagavond op de N205 ter hoogte van Vijfhuizen het rijbewijs ingevorderd van een beginnend bestuurder uit Haarlem. De 22-jarige motorrijder reed met een snelheid van 160 km/uur waar een maximum snelheid geldt van 70 km/uur.

Team Verkeer vorderde vrijdagavond op de N205 ook het rijbewijs in van een 21-jarige Amsterdammer die eveneens beginnend bestuurder was. De Amsterdammer reed met een snelheid van 167 km/uur waar een maximum snelheid geldt van 100 km/uur op de N205.

Ook een Haarlemse motorrijder die met een snelheid van 158 km/uur werd gemeten op de N205 tijdens de verkeersveiligheidscontrole, moest zijn rijbewijs inleveren.

Een 37-jarige automobilist uit Haarlem reed 155 km/uur toen zijn snelheid werd gemeten door de politie: ook zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Een onopvallende motorsurveillant van Team Verkeer haalde op de A9 ter hoogte van zijkanaal C een 26-jarige motorrijder aan de kant nadat deze ruim 184 km/uur had gereden. Ter hoogte van de afslag Beverwijkse Bazaar kon de motoragent de hardrijder veilig aan de kant zetten en direct het rijbewijs invorderen. Alle hardrijders zijn voorlopig hun rijbewijs kwijt.

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Vijfhuizen: Vrijdagavond 5 rijbewijzen ingevorderd: 4x op de N205, 1x op de A9”

  1. Moi

    En terecht, zo hard rijden doe je maar op een circuit o.i.d.

    Volgens mij is een paar rondjes op een circuit rijden ook goedkoper dan je rijdbewijs kwijtraken.
    Het valt me trouwens op dat ze bijna allemaal zeer jong zijn.

Reacties zijn gesloten.