Hoofddorp: Aanhouding handel verdovende middelen en hennepkwekerij ontmanteld

Hoofddorp: Hennepplantage ontmanteld na stankoverlastHoofddorp, 27 april – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 01.00 uur een in werking zijnde hennepkwekerij in een woning in de Van Marsbergenstraat ontmanteld. 

De agenten waren de kwekerij op het spoor gekomen na een aanhouding, vrijdagavond 26 april, op de Musholm van een 32-jarige man die verdacht wordt van handel in verdovende middelen. Hij bleek in het bezit van enkele tientallen bolletjes harddrugs. Na verder onderzoek bleek er in de woning in de Van Marsbergenstraat een kleine hennepkwekerij aanwezig te zijn.

De 20 hennepplantjes en de apparatuur zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Ook in deze woning werden een tiental bolletjes harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. De politie hield een 32-jarige man aan. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht. Er bleek geen sprake te zijn van diefstal van stroom. De verdachten zaten zaterdagmiddag nog vast. Zij worden verhoord en de politie maakt proces-verbaal op.

Misschien vindt u dit ook interessant?