Vijfhuizen: Snelheidscontrole: rijbewijs kwijt

 

Lasergun N201  (7)Vijfhuizen, 23 april – Op dinsdagmiddag moest een 56-jarige Alkmaarder zijn rijbewijs inleveren omdat hij meer dan 50 km te snel reed op de Drie Merenweg in Vijfhuizen. Tijdens een snelheidscontrole werd de motorrijder geklokt op een snelheid van 160 km per uur, terwijl ter plaatse niet sneller dan 100 km per uur gereden mag worden.

De man kreeg een bekeuring. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle werd gehouden tussen 14.30 en 17.00 uur met een uit de hand te bedienen radarapparaat (lasergun). In totaal kregen tien bestuurders een bekeuring omdat zij te snel reden.

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Vijfhuizen: Snelheidscontrole: rijbewijs kwijt”

  1. Moi

    Dat doet nog steeds niets af aan het feit dat het op dat punt niets met veiliheid te maken heeft. Al is het meer dan terecht dat ze die motorrijder gepakt hebben.
    Wanneer ze verderop bij de kruising in Vijfhuizen gaan staan, dan kun je spreken van controleren t.b.v. de veiligheid. Daar vinden namelijk geregeld aanrijdingen plaats.

    Je reageert trouwens wel heel erg verdedigend, alsof je zelf zo’n gele kanarie bent ;).
    Net als die reactie op het topic over die tankwagen, het is niet persoonlijk. een beetje humor en lol moet ook kunnen.

  2. Toevallig heb ik ze zelf gezien en ze stonden in de middenberm van de N205, kan je amper verstoppen noemen…

    Dus met opvallende politiewagens en gele jassen.

  3. Moi

    Aan de topics te zien wordt het weer beter weer, overal komen de struikrovertjes weer tevoorschijn uit hun winterslaap.

    Te hard rijden mag niet, dat weet iedereen. Maar ga daar staan waar het de veiligheid vergroot en niet verstopt achter bosjes of borden op een doorgaande weg. Behalve bij dit soort gastjes die 60km/u te hard willen rijden levert het niet echt een grotere veiligheid op.

    P.S. ik ben niet voor te hard rijden, echter het doel van controles hoort meer veiligheid te zijn en niet het genereren van inkomsten.

Reacties zijn gesloten.