Zwanenburg: Overval Kruidvat Dennenlaan

Zwanenburg: Overval Kruidvat DennenlaanZwanenburg, 17 april – Het filiaal van de Kruidvat op de Dennenlaan is woensdagavond overvallen. Rond zes uur kwam de man de winkel binnen en bedreigde het personeel.

Vervolgens ging de man er met onbekende buit vandoor. De politie is direct in de omgeving op zoek gegaan naar de dader, ook heeft de politie hierbij een politiehond ingezet. Ondanks de inzet van de politie is de overvaller nog niet aangehouden.

De politie heeft het volgende signalement vrijgegeven:

  • Minimaal 1 dader
  • Man
  • +/- 22jr
  • Buitenlandse afkomst
  • Blauwe jas
  • Witte schoenen

De dader is weggerend richting Olmenlaan.

De politie komt graag in contact met getuigen, heeft u informatie neem contact op met het Overvallenteam: ☎0900-8844.

  • Fotografie: Eric van Lieshout & Justin van der Oord
  • Video: Rowin van Diest, Michel van Bergen & Keesjan Haasnoot

Update 18 april

Zwanenburg – De politie kreeg woensdagavond omstreeks 18.15 uur een melding van een overval op een winkel aan de Dennenlaan. Onder bedreiging van een wapen moesten de aanwezige medewerkers een onbekende hoeveelheid geld afgeven aan de overvaller.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Het is niet bekend hoe de overvaller is vertrokken en in welke richting. De politie heeft een uitgebreid buurtonderzoek en sporenonderzoek ingesteld. Hierbij is ook gebruik gemaakt van een speurhond.

Het overvallenteam onderzoekt de zaak. Getuigen kunnen hun informatie doorgeven aan dit team via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

 

Zwanenburg: Overval Kruidvat Dennenlaan Zwanenburg: Overval Kruidvat Dennenlaan Zwanenburg: Overval Kruidvat Dennenlaan Zwanenburg: Overval Kruidvat Dennenlaan Zwanenburg: Overval Kruidvat Dennenlaan Zwanenburg: Overval Kruidvat DennenlaanIMG_8665 IMG_8666 IMG_8671 IMG_8674 IMG_8678

 

Total Page Visits: 1428 - Today Page Visits: 2