Nieuw-Vennep: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding Westerdreef (update)

Nieuw-Vennep: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding WesterdreNieuw-Vennep, 16 april – Bij een aanrijding tussen een motorscooter en een personenwagen is de bestuurder van de motor ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond half vier op de Westerdreef ter hoogte van de Eggestraat.

De automobiliste kwam vanaf de Venneperweg, toen zij moest uitwijken voor een andere wagen. Na de uitwijkmanoeuvre kwam de auto op de verkeerde weghelft terecht, waar de motorscooter haar tegemoet kwam. Een frontale aanrijding was het gevolg. Diverse hulpdiensten kwamen hulp bieden, de motorrijder is na de eerste medische zorg, met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De verkeersongevallen analyse van de politie onderzoeken het ongeval. Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd. De Westerdreef tussen de Venneperweg en de Eugenie Previnaireweg was zo’n twee uur afgesloten voor al het verkeer.

Fotografie: Eric van Lieshout & Elvin Hendriks

 

UPDATE: 17 april 2013

NIEUW-VENNEP – Dinsdagmiddag 16 april heeft er rond 15.30 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Westerdreef ter hoogte van de Eggestraat. Een 22-jarige automobiliste uit Vogelenzang reed over de Westerdreef komende uit de richting van de Venneperweg, toen het verkeer plotseling remde en ook zij flink moest remmen. Ze maakte hierbij een uitwijkmanoeuvre waarbij ze op de andere weghelft terechtkwam. Daar reed op dat moment een 62-jarige motorrijder uit Zandvoort, waarna een aanrijding ontstond. De motorrijder is met letsel aan onder meer zijn benen naar een ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de aanrijding en verzoekt getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben zich te melden via 0900-8844.

 

Nieuw-Vennep: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding Westerdre Nieuw-Vennep: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding Westerdre Nieuw-Vennep: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding Westerdre Nieuw-Vennep: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding Westerdre Nieuw-Vennep: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding Westerdre Nieuw-Vennep: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding Westerdre Nieuw-Vennep: Motorrijder ernstig gewond na aanrijding WesterdreIMG_8790 IMG_8809 IMG_8810 IMG_8813 IMG_8829 IMG_8830 IMG_8851 IMG_8853

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?