Hoofddorp: Burgemeester Weterings geeft aftrap praktisch verkeersexamen

Burgemeester Weterings geeft aftrap praktisch verkeersexamenHoofddorp, 15 april – Burgemeester Weterings van Haarlemmermeer heeft maandagmorgen de aftrap gedaan van het verkeersexamen van leerlingen uit groep zeven van basisschool Twickel.  Vanaf 08.45 uur controleerde de burgemeester fietsen van de basisschoolleerlingen.

Alle kinderen kregen een officiële controlekaart met alle punten waarop hun fiets is gecontroleerd en de goedgekeurde fietsen kregen een ‘oké-sticker’.

Vanaf 09.00 uur start om de minuut een leerling voor zijn of haar examen vanaf het parkeerterrein. Daarna rijden ze een route van 2,7 kilometer in de omliggende straten van het parkeerterrein. Dit jaar is er een compleet nieuwe route met nieuwe routeborden, zonder extra verkeersborden, en met nieuwe controleposten en nieuwe controlelijsten. De burgemeester gaf het startschot voor de eerste deelnemers.

Fotografie: Eric van Lieshout

Burgemeester Weterings geeft aftrap praktisch verkeersexamen Burgemeester Weterings geeft aftrap praktisch verkeersexamen Burgemeester Weterings geeft aftrap praktisch verkeersexamen Burgemeester Weterings geeft aftrap praktisch verkeersexamen Burgemeester Weterings geeft aftrap praktisch verkeersexamen Verkeersexamen 2013 (6) Burgemeester Weterings geeft aftrap praktisch verkeersexamen Burgemeester Weterings geeft aftrap praktisch verkeersexamen