Schiphol: KLM toestel keert terug naar Schiphol

KLM Boeing 737 keert terug naar SchipholSchiphol, 14 april – Een Boeing 737 van de KLM is zondagochtend, rond kwart voor negen, kort na de start teruggekeerd naar Schiphol vanwege een vreemde lucht in het toestel.

Hulpdiensten stonden tijdens de landing paraat langs de baan. Het toestel is veilig geland. Het is toestel is na de landing geïnspecteerd en de passagiers zijn middels bussen naar de terminal overgebracht.

  • Fotografie: Eric van Lieshout, Rob Franken & Michel van Bergen
  • Video: Michel van Bergen

KLM Boeing 737 keert terug naar Schiphol KLM Boeing 737 keert terug naar Schiphol DSCF0177 DSCF0178 Schiphol: KLM toestel keert terug naar Schiphol Schiphol: KLM toestel keert terug naar Schiphol Schiphol: KLM toestel keert terug naar Schiphol Schiphol: KLM toestel keert terug naar Schiphol