Vijfhuizen: Weer ongeval op de A205 onder viaduct A9 richting Alkmaar

IMG_8580Vijfhuizen, 11 april – Wederom heeft het een ongeval plaatsgevonden op de A205 bij Vijfhuizen. Rond vijf uur raakte een automobilist de controle over het voertuig kwijt en raakte de vangrail. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Een vrouw is door ambulancepersoneel behandeld aan haar verwondingen.

Het is niet de eerste keer dat er onder het viaduct van de A9 ongevallen plaats vinden. Regelmatig raken bestuurders hier de controle over hun voertuig kwijt en klappen in de vangrail. Door het ongeval was een rijbaan afgesloten voor het verkeer waardoor er op de Schipholweg richting de A9 naar Alkmaar vertraging ontstond.

Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde wagen later in de middag opgehaald.

Fotografie: Michel van Bergen & Justin van der Oord

Weer ongeval op de A205 onder viaduct A9 richting Alkmaar Weer ongeval op de A205 onder viaduct A9 richting Alkmaar Weer ongeval op de A205 onder viaduct A9 richting Alkmaar IMG_8578 IMG_8580 IMG_8581 IMG_8585 IMG_8587

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

7 gedachten over “Vijfhuizen: Weer ongeval op de A205 onder viaduct A9 richting Alkmaar”

  1. André

    hey jan de man.
    Jij hebt zeker nooit een ongeluk gehad???
    Deze jonge dame is zeker niet dom zoals jij met je opmerking.
    Daar kan jij nog veel van leren.
    Ik wens deze jonge dame HEEEEL veel sterkte.
    En de stevige knuffel heeft ze ondertussen al gehad.

  2. Kim

    Get a live!!! ga iemand anders lastig vallen en er staat dat ze aan der verwondingen is geholpen nou ze was niet eens verwond!!!!! en als je goed leest onder bij de reactie’s zegt iemand dat het dom is of niet soms!!!

  3. Kim

    ik wens die meis erg veel sterkte want het is niet met opzet gedaan!! en ik was er toevallig wel bij!!!! die meid kon der niks aan doen. echt vreselijk al die vooroordelen van mensen en zeker van de pers. want als hun zelf zoiets overkomt zetten ze het niet op internet. Vind het erg brutaal wat er is gezecht met domheid enzo. jullie hebben gewoon niks te doen ga volgende keer iemand anders vervelen of ga eerst met het slachtoffer praten van wat er is gebeurt en dan pas oordelen!!!!!!!!!!!!!
    Vriendelijke groet een vriendin van het slachtoffer!!!!!!!!!!

    1. En zeker van de pers???, volgens mij staat het er precies zoals het gebeurt is. Niks meer, niks minder..

      “En als hun zelfs zoiets overkomt zetten ze het niet op internet”, over vooroordelen gesproken!!

  4. irene

    Wat een vooroordelen. Jullie waren er niet bij en jullie kennen die persoon niet. Ik hoop dat dit jullie overkomt dan zullen jullie wel anders piepen. En niet meteen een oordeel vellen . Ga een hobby zoeken of werken dan hebben jullie hier geen tijd voor en leer je misschien mensen in hun waarde laten.

  5. Arno

    Mensen weten niet dat de bocht erg flauw is, en als je er niet elke dag rijd je snel de neiging krijgt om er snel doorheen te rijden. Nu met de regen is het glibberig ook al heb je winterbanden onder je auto hangen.
    Het is niet voor niks 70km daar, en staan er rode pijlen, dus je zou aannemen dat mensen weten dat het betekent een gevaarlijke bocht..

  6. Jan de Man

    Jezus hoe krijg je dit voor elkaar. Dan ben je ook wel dom hoor!

Reacties zijn gesloten.