Hoofddorp: Drie gewonden bij aanrijdingen op de A4 (video update)

Hoofddorp: Drie gewonden bij aanrijding op de A4Hoofddorp, 8 april – Op de A4 ter hoogte van Schiphol zijn maandagmiddag zo rond half twee, drie mensen gewond geraakt. Vlak na elkaar gebeurde er twee aanrijdingen, één tussen een personenwagen en een vrachtwagen en iets verderop een aanrijding tussen twee personenwagens.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder twee brandweer voertuigen, drie ambulances en diverse politievoertuigen. In totaal zijn er drie slachtoffers naar het ziekenhuis vervoerd. De drie personenwagens zijn door de bergingsdienst afgevoerd, de vrachtwagen kon na een kleine reparatie door de brandweer zijn weg vervolgen.

Door de afhandeling van het ongeval waren er drie rijstroken afgesloten, waaronder de afrit schiphol.

Hoofddorp: Drie gewonden bij aanrijding op de A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij aanrijding op de A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij aanrijding op de A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij aanrijding op de A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij aanrijding op de A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij aanrijding op de A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij aanrijding op de A4 Hoofddorp: Drie gewonden bij aanrijding op de A4DSCF0024 DSCF0025 DSCF0056 DSCF0058 DSCF0062 DSCF0065 DSCF0071 DSCF0074

 

Misschien vindt u dit ook interessant?