Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij kettingbotsing op de N207

Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij kettingbotsing op de N207Nieuw-Vennep, 27 maart – Bij een kettingbotsing op de N207 zijn woensdagmiddag twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde omstreeks half één toen een personenwagen vlam vatte op de N207.

De achterop komende voertuigen stopten voor de brandende auto, maar enkele voertuigen hebben de remmende auto’s niet opgemerkt en zijn op elkaar geknald. In totaal waren er drie personenwagens en twee vrachtwagen bij de aanrijding betrokken. De brandweer heeft eerste de brandende auto geblust en daarna geassisteerd bij de kettingbotsing. Twee personen zijn door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De verkeersspecialisten van de politie (VOA) onderzoeken het ongeval om de exacte toedracht te achterhalen. De N207 was tussen de A4 en de Valutaweg geheel afgesloten. Eén personenwagen kon op eigen kracht verder, de rest van de voertuigen zijn door de BCB afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout

Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij kettingbotsing op de N207 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij kettingbotsing op de N207 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij kettingbotsing op de N207 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij kettingbotsing op de N207 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij kettingbotsing op de N207 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij kettingbotsing op de N207 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij kettingbotsing op de N207 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij kettingbotsing op de N207 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij kettingbotsing op de N207 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij kettingbotsing op de N207 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij kettingbotsing op de N207

 

Misschien vindt u dit ook interessant?