Hoofddorp: Verdachten (poging) woninginbraak aangehouden

Politie (4)Hoofddorp, 5 maart – De politie kreeg dinsdagavond omstreeks 21.55 uur een melding van een poging inbraak in een woning aan de Alholm en een voltooide inbraak in een woning aan de Norholm. De agenten kregen een signalement van de inbrekers en stelden een onderzoek in.

Al snel zagen ze op de Van Heuven Goedhartlaan een man lopen die aan het signalement voldeed. Deze verdachte, een 25-jarige Oost-Europeaan, werd aangehouden. Een alerte getuige meldde vlak daarna dat er twee mannen wegrenden vanaf de Alholm en in een auto stapte. De getuige gaf het kenteken door aan de politie die hierop een onderzoek startte. Het kenteken van de tenaamgestelde hoorde thuis op een adres in Amsterdam.

Bij een onderzoek daar door politiemensen van het korps Amsterdam Amstelland werden zij aangesproken door een Oost-Europese man (leeftijd niet bekend) die eveneens aan het signalement voldeed en tevens bestuurder van de auto was. Deze man kon ter plekke worden aangehouden. De twee verdachten zijn ingesloten voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak.

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Verdachten (poging) woninginbraak aangehouden”

  1. J. Roubos

    Klasse gereageerd door de politie, complimenten!
    dat mag ook wel eens gezegd.

Reacties zijn gesloten.