Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding Nieuwe Molenaarslaan

Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding Nieuwe Molenaarslaan

Hoofddorp, 18 februari – Bij een aanrijding op de kruising Nieuwe Molenaarslaan met de Bennebroekerweg is maandagochtend een kindje gewond geraakt.

Het kindje is in de ambulance nagekeken en voor verdere zorg naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer is ook nog ter plaatse geweest en heeft de auto veilig gesteld. Van de twee auto’s kon één auto zijn weg vervolgen, de andere was dusdanig kapot, dat deze versleept moest worden.

fotografie: Eric van Lieshout & Jasper Meekel

Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding Nieuwe Molenaarslaan Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding Nieuwe Molenaarslaan Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding Nieuwe Molenaarslaan Verkeersongeval nieuwe molenaarslaan 001 Verkeersongeval nieuwe molenaarslaan 00520130218_091902

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

8 gedachten over “Hoofddorp: Gewonde bij aanrijding Nieuwe Molenaarslaan”

  1. Rood

    Misschien is het handig als iedereen zich eens aan de verkeersregels en snelheid houdt? Dat zou weleens veel narigheid kunnen voorkomen! Het moet toch niet nodig zijn dat we nóg meer drempels of verkeerslichten krijgen in de polder? Het zou de politie ook een heleboel werk besparen.

  2. Rood

    Misschien is het handig als iedereen zich aan de verkeersregels en snelheid houdt? Dat zou weleens veel narigheid kunnen voorkomen!

  3. John

    Gelukkig maar. Op exact hetzelfde brughek een jaar geleden werd onze auto van 1 dag oud hier total loss gereden. Auto kwam van de oude Bennebroekerweg met 70 zonder te stoppen of in te houden. Wij kwamen vanaf de bieb en ik keek links rechts en voordat ik weer links kon kijken zaten we tegen het hek met een rokende auto en 3 airbags eruit waarvoor dank. Wonderbaarlijk hadden we allen alleen blauwe plekken. Ik heb hier zelfs al eens een busje door de lucht zien vliegen. Dit is een levensgevaarlijke plek.

  4. Dude

    Als de politie nou eens ging handhaven ipv tweeten op die kruising voor het STOP bord, dan had er van de opbrengst allang een rontonde compleet met fontijn kunnen liggen.

    Stoplichten gaan mij te ver maar men(de gemeente) had al een drempel vlak voor de stopstreep op deze kruising kunnen plaatsen (desnoods ook voor de Molenaarslaan). Die dwingt automobilisten vaart te minderen alvorens de kruising over te steken.
    Op andere plaatsen is de gemeente heel ijverig met het plaatsen van drempels waarom is dat hier zo moeilijk ?
    Wat mij betreft zijn de gemeente/politie/wegbeheerder op deze kruising compleet door het ijs gezakt, incompetetie alom.

  5. God

    Tja maar of er nu een rotonde ligt of niet , het zijn uiteindelijk de deelnemers die een verkeerssituatie (on)veilig maken.

  6. taco

    Jasper dank je wel die tweet had ik ff gemist

  7. Beste Taco
    in 2014 komt er een Rotonde zie tweet van
    Burgman&Koelemeijer‏@WijkAgHmrFLO

    Nav reacties aanrijding Nieuwe Molenaarslaan/ O-Bennebroekerweg. In 2014 (als huisvdsport en Hleceum klaar zijn) zal er een rotonde komen.

    Mvg Jasper Meekel

  8. taco

    Wanneer komt er toch eens een rotonde vraag ik me af of stoplichten?
    Moet eerst goed fout gaan zeker?

Reacties zijn gesloten.