Abbenes: Auto in de vangrail na inhaalmanoeuvre op de A44

Auto in de vangrail na inhaalmanoeuvre op de A44 bij Abbenes

Abbenes, 6 februari – Een inhaalmanoeuvre op de A44 liep bij Abbenes liep woensdagmiddag niet goed af. Een automobilist was aan het inhalen toen een andere automobilist ook plotseling van rijbaan wisselde. Hierdoor werd de auto de vangrail ingedrukt met een aanrijding tot gevolg.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. Door het ongeval ligt er behoorlijk veel aarde over de twee rijbanen op de A44. Ambulancepersoneel hebben de inzittenden gecontroleerd maar gelukkig is er niemand gewond geraakt.

Doordat de twee auto’s in de vangrail staan en er de aarde op het wegdek ligt moeten automobilisten via de vluchtstrook langs het ongeval rijden. Hierdoor staat er momenteel een behoorlijke file achter het ongeval.

Fotografie: Michel van Bergen

Auto in de vangrail na inhaalmanoeuvre op de A44 bij Abbenes
Auto in de vangrail na inhaalmanoeuvre op de A44 bij Abbenes Auto in de vangrail na inhaalmanoeuvre op de A44 bij Abbenes Auto in de vangrail na inhaalmanoeuvre op de A44 bij Abbenes Auto in de vangrail na inhaalmanoeuvre op de A44 bij Abbenes Auto in de vangrail na inhaalmanoeuvre op de A44 bij Abbenes

 

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?