Halfweg: Auto te water op Oude Haarlemmerstraatweg

Auto te water op Oude Haarlemmerstraatweg in HalfwegHalfweg, 1 februari – Een automobilist is vrijdagmiddag met zijn auto op de Oude Haarlemmerstraatweg in Halfweg te water geraakt. De man kwam rond kwart voor vijf vanuit de richting van Zwanenburg en wilde rechtsaf de Oude Haarlemmerstraatweg opdraaien.

Dit deed hij met een te hoge snelheid, waardoor de auto in combinatie met de gladheid door de regen weggleed en de auto in de sloot terecht kwam.

De man kon zelfstandig uit zijn auto stappen, in afwachting van de gealarmeerde politie. Politieagenten hebben de man nagekeken, maar hij hield er op een paar natte schoenen na, verder niets aan over. Twee bergingswagens hebben de auto aan het einde van de middag uit de sloot getakeld.

Fotografie: Rowin van Diest

Auto te water op Oude Haarlemmerstraatweg in Halfweg Auto te water op Oude Haarlemmerstraatweg in Halfweg Auto te water op Oude Haarlemmerstraatweg in Halfweg Auto te water op Oude Haarlemmerstraatweg in Halfweg Auto te water op Oude Haarlemmerstraatweg in Halfweg Auto te water op Oude Haarlemmerstraatweg in Halfweg Auto te water op Oude Haarlemmerstraatweg in Halfweg

Misschien vindt u dit ook interessant?