Lijnden: Politie zoekt getuigen van een verkeersruzie op de toerit A5

Politie (12)Lijnden, 25 januari – Vrijdagochtend even voor 9.30 uur heeft er een ruzie plaatsgevonden tussen twee verkeersdeelnemers op de toerit vanaf de A5 naar de A9 links ter hoogte van Lijnden.

Bij het invoegen kon een 33-jarige automobilist uit Zandvoort niet de weg op. Hij stapte uit en schopte en sloeg enkele keren tegen de auto die voor hem stond met daarin een 40-jarige automobilist uit Vijfhuizen. Deze 40-jarige man reed vervolgens naar de Singaporestraat waar een bekende van hem woont.

De 33-jarige reed achter hem aan. Aan de Singaporestraat trok de 33-jarige een mes, terwijl hij nog in zijn auto zat. De 44-jarige vriend van de 40-jarige, eveneens uit Vijfhuizen, pakte de man beet waarna de Zandvoorter zijn auto achteruit reed, met de deur tegen de 44-jarige man. Deze raakte op meerdere plaatsen op zijn lichaam lichtgewond. De Zandvoorter ging er vandoor en kon later op de dag worden aangehouden in Amsterdam.

De politie is op zoek naar getuigen van de verkeersruzie op de A9 en de ruzie op de op Singaporestraat. U kunt contact opnemen via 0900-8844 (lokaal tarief).

Misschien vindt u dit ook interessant?