Hoofddorp: Vuurwerkverbod bij Hospice Bardo en Spaarne Ziekenhuis

Handhaving op fietsHoofddorp – De gemeente Haarlemmermeer heeft twee locaties aangewezen als gebied waar geen vuurwerk mag worden afgestoken in de periode van 31 december 10:00 uur tot 1 januari 02:00 uur.

Het verbod voor deze locaties is ingesteld om overlast door vuurwerk te beperken voor mensen die verblijven in het ziekenhuis en het hospice, waar kritische zorg wordt verleend. Afgestoken vuurwerk verstoort de rust voor diegenen die het nodig hebben. Voor 31 december 10.00 uur en na 1 januari 02.00 uur mag in de hele gemeente geen vuurwerk worden afgestoken.

Vuurwerkverbodsgebieden

De twee gebieden met het vuurwerkverbod, met directe omgeving, zijn:

  • Omgeving van het Hospice Bardo, Burgemeester Jansoniushof 11 te Hoofddorp (gebied tussen Achtertocht en Hoofdweg, exclusief privé terrein van omwonenden).
  • Het Spaarne Ziekenhuis, Spaarnepoort 1 te Hoofddorp (het gehele gebied binnen de sloten)

Afbeelding locaties vuurwerkverbod