Haarlemmermeer: Grote verkeerschaos door diverse ongevallen in de Regio (foto update)

Verkeersoverlast Haarlemmermeer 011

Haarlemmermeer, 18 december – Door diverse aanrijdingen in de ochtendspits is het verkeer volledig vastgelopen in de ochtend. Op de A4 gebeurde vroeg in de ochtend een ongeval vlak voor de afrit Hoofddorp waarbij meerdere voertuigen betrokken waren. Door de afhandeling van het ongeval waren tot ongeveer 11 uur, twee rijstroken afgesloten met een file van zo’n 20 kilometer.

Op de A44 vanuit Dan Haag naar Amsterdam gebeurde in dezelfde ochtendspits ook nog een ongeval. Veel automobilisten namen de afslag Nieuw-Vennep, waardoor er files ontstonden op de omliggende wegen, zoals de Rijnlanderweg en de Aalsmeerderweg.

Op de Rijnlanderweg stond er een file tussen de Geniedijk en de Bennebroekerweg, welke door de tijdelijke verkeerslichten bijzonder langzaam doorstroomde. Hetzelfde gold voor de Aalsmeerderweg, een file van de Bennebroekerweg tot de N201.

Fotografie: Eric van Lieshout