Heemstede: Fietser zwaar gewond door slagboom

Heemstede, 5 december – Een fietser is woensdagmiddag gewond geraakt door een slagboom van de Cruquiusbrug. Het slachtoffer fietste over de brug toen hij geraakt door de slagboom. Diverse hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter, werden opgeroepen voor dit ongeval.

Vanwege het slechte weer boven Heemstede, keerde de helikopter met het Mobiel Medisch Team terug naar de basis om met de auto te komen. Ondertussen was het slachtoffer door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, en was het MMT niet meer nodig. Het is onbekend of het slachtoffer de waarschuwingslichten heeft genegeerd, of dat de brugwachter een fout gemaakt heeft.

Fotografie: Rob Franken

One Thought to “Heemstede: Fietser zwaar gewond door slagboom”

  1. SvA

    Meest waarschijnlijke is dat de fietser het rode licht al dan niet bewust heeft genegeerd. De slagbomen kunnen pas dicht namelijk als de gehele VRI op ‘rood’ staat en de LVS zijn ingeschakeld. Zal niet de eerste keer zijn dat een fietser schijt heeft aan alles..

Comments are closed.