Hoofddorp: Stoffelijk overschot gevonden in water Graan voor Visch

Hoofddorp, 2 december – In het water tussen Graan voor Visch en de Geniedijk is zondagochtend een stoffelijk overschot gevonden. De omgeving was helemaal afgezet en de forensische Opsporing van de politie heeft een onderzoek ingesteld.

Na het onderzoek is het stoffelijk overschot door duikers van de brandweer uit het water gehaald en door een uitvaart organisatie meegenomen. Volgens een woordvoerder van de politie is het niet duidelijk wat er precies gebeurd is, hier zal verder onderzoek naar gedaan worden.

Update 17.00 uur:

Het gaat om een 36-jarige man uit Hoofddorp. Hij was al enige tijd vermist. Volgens een woordvoerster van de politie is de man waarschijnlijk door verdrinking om het leven gekomen. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

Fotografie: Eric van Lieshout & Jasper Meekel