Hoofddorp: Vrouw ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen (update)

Hoofddorp, 9 november – Bij een ongeval op de A4 is vrijdagavond een 43-jarige vrouw uit Voorhout ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de A4 richting de Schipholtunnel tussen de oprit Hoofddorp en de afrit Schiphol.

De vrouw bestuurde een personenauto en door nog onduidelijke oorzaak reed een vrachtwagen achterop haar voertuig. Door de klap werd de personenwagen enkele rijstroken over geslingerd en kwam tot stilstand op de vluchtstrook. De bestuurster moest door de brandweer uit de ernstig beschadigde wagen geknipt worden. Vanwege de ernst van de aanrijding kwam ook het traumateam uit Amsterdam ter plaatse.

Nadat het slachtoffer uit de auto was geknipt, is zij met onder meer rug- en nekletsel overgebracht naar een ziekenhuis. De trauma-arts reedt met de ambulance mee om het ambulancepersoneel te assisteren. De verkeersspecialisten van de politie (VOA) onderzoeken de aanrijding, om de toedracht van het ongeval te achterhalen. Door het ongeval waren er drie rijstroken afgesloten, beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout, Daniel van Straeten & Rob Franken

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

4 gedachten over “Hoofddorp: Vrouw ernstig gewond na aanrijding met vrachtwagen (update)”

  1. Me

    Ik begrijp hieruit dat de auto gewoon reed en niet op de vluchtstrook stond.. Maar er heen geslingerd is.?!
    Veel sterkte voor beide

  2. A

    Of een personenauto die zonder verlichting of alarmlichten op de weg staat met pech.

  3. Kees

    Of een chauffeur die slaapt zo te zien volgas er tegen aanklapt

  4. ik

    heb hem zien staan toen ik er voorbij reed richting Den haag, zag wel een ambulance staan maar dacht dat hij niet meer nodig was…..
    gelukkig had ik het fout!

    laat maar weer eens zien dat er niet voor niets gezegd word zo snel mogelijk UIT JE AUTO, als je op de vluchtstrook staat! en bij voorkeur achter de vangrail, en niet voor maar aan de achter kant van de wagen.
    als hij gepakt word gaat hij van je af ipv hij naar je toe komt.

Reacties zijn gesloten.