Hoofddorp: Weer een auto op de bussluis Waddenweg geklapt

Hoofddorp, 7 november – Een automobilist is woensdagochtend gewond geraakt na een aanrijding met de gehate bussluis. Omstreeks 8 uur passeerde de automobilist de bussluis, die op dat moment net omhoog ging. Zowel de auto als de bussluis raakte hier bij flink beschadigd.

De chauffeur van de personenwagen is in de ambulance nagekeken en meegenomen. De beschadigde wagen is door het bergingsbedrijf afgevoerd. De bussluis wordt door de Waterwolf weer opgeknapt, zodat er in ieder geval het verkeer er weer over kan. Tot die tijd moet iedereen, inclusief connexxion omrijden.

Fotografie: Eric van Lieshout
Video: KjH4mobile

Misschien vindt u dit ook interessant?

5 gedachten over “Hoofddorp: Weer een auto op de bussluis Waddenweg geklapt”

  1. eric

    moet je bij de l*l van een wethouder tuning zijn van de gemeente. Dat is de zelfde eikel welke heeft besloten je 2 maal een drukke winkelstraat laat oversteken bij de concourslaan omdat je bij bakker bart niet meer rechtdoor mag. wat een maloot..

  2. Michael Blokker

    ik rij ook voor connexxion,in een kleine taxi bus,maar moet elke dag 2x heel hoofdorp door,omdat ook ik niet via de bussluis mag/kan,en dat om 1 kindje met verstandelijke handicap op te halen,die daar net voorbij woont.Ik zeg ook,WEG die (#$^&) bussluis !!!!!!!!

  3. t van tol

    Als we nou allemaal hier eens reageren iedere keer als er wat gebeurt met die bussluis helpt het misschien.Het is gewoon een drama ding

  4. richard

    sluis is gewoon overbodig, er is bewezen dat er bijna geen extra drukte van is gekomen.
    Dit kost iedereen veel geld om dit steeds te laten maken.
    En idd de afsluiting leenderbos is echt een ramp waar niet goed over nagedacht is.
    Misschien allemaal de benzine bonnen indien bij de gemeente voor het vele omrijden.
    Bovendien zijn er gevaarlijke situaties door ontstaan omdat veel mensen trucjes uit gaan halen om de reistijd toch zoveel mogelijk in te korten.

  5. Sebastiaan

    Ze moeten die sluis gewoon weg halen. Overal sluiten ze de wegen af en je kan geen kant meer op. Via Leenderbos kan je de N201 niet bereiken door wegwerkzaamheden, alle bewoners kunnen dus fijn alle wijken door rijden om de provinciale wegen te bereiken. Niet bepaald verkeersveilig…. GOOI OPEN DIE SLUIS!

Reacties zijn gesloten.