Hoofddorp: Schuren verwoest door uitslaande brand

Hoofddorp, 28 oktober – Bij een uitslaande brand zondagmiddag zijn diverse schuren verwoest aan de Henri Didonweg in Hoofddorp. Diverse omliggende woningen moest worden ontruimd.

De brandweer schaalde snel op naar grote brand, omdat er problemen waren met de watervoorziening. Ondertussen is de brand onder controle, diverse schuurtjes kunnen als verloren worden beschouwd, andere raakten beschadigd. Over de oorzaak is nog niets bekend.

Volgens de woordvoerdster van de VRK zijn er geen gewonden gevallen en bleven de woningen gespaard. De brand trok veel kijkers, door de enorme rookontwikkeling werd iedereen op flinke afstand gehouden door de politie.

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Schuren verwoest door uitslaande brand”

  1. robbyboy

    het is alleen erg jammer dat de woningbouw (ymere) nu geen thuis geeft. collega van mij probeert al twee dagen contact te krijgen met hen, het bekende kastje naar de muur, en u wordt terug gebelt (dus niet)

  2. Ik was ter plekke op bezoek bij een vriend van me. Ik heb een en ander dus van dichtbij mee gemaakt. Hierbij wil ik mijn respect uitspreken over het correcte optreden van alle hulpdiensten.

Reacties zijn gesloten.