Hoofddorp: Ruzie in het verkeer leidt tot mishandeling, getuigen gezocht (Update: 16 okt 2012 – 17:30)

HOOFDDORP, 15 oktober – Op de Van Heuven Goedhartlaan werd omstreeks 15.00 uur een bestuurder van een grijze Ford Transit (taxibus) mishandeld. Het taxibusje reed samen met een grijze Seat Ibiza (ouder model) op de Van Heuven Goedhartlaan waar onenigheid over elkaars rijstijl ontstond.

Dit ontaarde in o.a. inhalen en vervolgens heel langzaam rijden. Toen de taxibus voorsorteerde richting de Kleine Belt, kwamen de auto’s naast elkaar stil te staan. Beide automobilisten stapten uit waarna de bestuurder uit de taxibus werd mishandeld door de bestuurder uit de Seat Ibiza.

Tijdens de mishandeling waren diverse andere auto’s aanwezig. Vermoedelijk zijn de bestuurders of inzittenden getuige geweest van hetgeen er is gebeurd. De politie roept hen op zich te melden met hun verklaring. Zij kunnen bellen met Bureau Hoofddorp via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Update: 16 okt 2012 17:30 uur

Getuigenoproep: verdachte mishandeling aangehouden

Mede dankzij een getuige kon de politie de verdachte van de mishandeling aanhouden. Deze getuige had het kenteken van het voertuig genoteerd en deze later gedeeld met de politie. De 18-jarige jongen uit Vijfhuizen werd ontboden aan het bureau in Hoofddorp waar hij dinsdagochtend om 08.00 uur werd aangehouden en ingesloten. Hij wordt ervan verdacht de taxichauffeur te hebben mishandeld.

De politie is nog steeds op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij kunnen bellen met Bureau Hoofddorp via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Misschien vindt u dit ook interessant?