Nieuw-Vennep: Drie slachtoffers na steekpartij (Update 10 oktober)

NIEUW-VENNEP, 9 oktober – In een woning in de Lichterstraat vond om 05.30 uur een steekpartij plaats. Bij aankomst trof de politie een man, een vrouw en een kind aan die waren gestoken met een mes.

Voor dit incidentent waren vier ambulances opgeroepen, inclusief het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam. Onduidelijk is vooralsnog wat de exacte oorzaak is van dit steekincident. Alle slachtoffers zijn met hun verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Zij maken het naar omstandigheden redelijk. De politie is een onderzoek gestart. Een groot gedeelte rondom de woning is afgezet met lint. De recherche heeft naar aanleiding van het steekincident in een woning aan de Lichterstraat een onderzoek ingesteld.

De gegevens over de identiteit van de slachtoffers wordt nog niet bekendgemaakt omdat familieleden van de betrokkenen nog op de hoogte moeten worden gebracht van de gebeurtenissen. Zodra dit gebeurd is, volgt er meer informatie.

Update 9 oktober 15,30 uur

NIEUW-VENNEP, 9 oktober – De mensen die vanmorgen bij het incident aan de Lichterstraat gewond raakten, zijn meer dan vermoedelijk bewoners van de woning: een 45-jarige vrouw en een 12-jarige meisje uit Nieuw-Vennep en een 51-jarige man uit dezelfde woonplaats.

De recherche heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de toedracht van dit incident, dit onderzoek is nog in volle gang.

Update 10 oktober 17,30

Vader aangehouden na steekincident

NIEUW-VENNEP, 10 oktober – De 51-jarige man die dinsdagochtend vroeg betrokken was bij een steekincident in een woning aan de Lichterstraat is aangehouden. Bij het incident raakte zowel de man zelf, als zijn 45-jarige vrouw en 12-jarige dochter gewond. Het drietal is naar ziekenhuizen vervoerd voor behandeling van de verwondingen. Geen van de gewonden verkeert in levensgevaar. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart om te achterhalen wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?