Hoofddorp: Motorrijder 60 km/u te snel

HOOFDDORP, 27 september – Motoragenten in burger zagen op de Driemerenweg een motorrijder met hoge snelheid rijden. Bij de kruising met de N201, waar maximaal 70 km/u is toegestaan, reed de 53-jarige bestuurder uit Lisse 130 km/u. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Motorrijder 60 km/u te snel”

  1. Ietwietwaait

    Het is een verplichte maximum snelheid die 70. Ingesteld om jou als weggebruiker tijdig te kunnen laten remmen als die lichten op oranje gaan (doorgaans zodra je aan komt rijden en de detectielussen in het wegdek raakt).
    Een andere oplossing is de lichten langer oranjetijd te geven, maar dan neemt de cyclustijd toe en dus de doorstroming af.

    Los daarvan, hoor je je als weggebruiker aan de regels te houden, hoe onzinnig die ook lijken. Het feit dat ze iemand op een dergelijk punt pakken zegt overigens wel iets over de mentaliteit van de hedendaagse diender.

  2. Tomek

    Beetje genaaid om hem dan op het 70 stuk te pakken. Het is eigenlijk gewoon 30 te hard. Je gaat als het groen is toch niet afremmen naar 70 om vervolgens weer 100 te gaan rijden?

Reacties zijn gesloten.