Boesingheliede: Gewonde bij kettingbotsing op Schipholweg

Boesingheliede, 25 juli – Op de Schipholweg zijn woensdag aan het einde van de middag meerdere voertuigen tegen elkaar aan gereden. De kettingbotsing vond om even over half zes plaats. Brandweer, ambulance en politie rukte uit om hulp te verlenen.

De bestuurster van de achterste auto is met hulp van de hulpverleners voorzichtig uit haar auto gehaald. De vrouw is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. De andere bestuurders kwamen er met de schrik van af.

Door het ongeval was de Schipholweg tussen Vijfhuizen en Boesingheliede enige tijd afgesloten. Een bergingsauto heeft de beschadigde auto’s weggesleept.

Update: Politie persbericht (26 juli)

Aanrijding met letsel, één gewonde

VIJFHUIZEN, 25 juli – De politie kreeg woensdagmiddag een melding van een botsing op de N232 waarbij vier auto’s betrokken waren. Één van de betrokkenen, een 34-jarige Haarlemse, is met een gebroken voet naar een ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van het voorste voertuig, een 51-jarige Haarlemmer, moest op een gegeven moment remmen. De automobiliste die daarachter reed, een 54-jarige Amsterdamse, kon niet meer op tijd remmen en botste op haar voorganger. Daarachter reden een 50-jarige Haarlemse en de 34-jarige Haarlemse. Ook zij kwamen in botsing met elkaar. De auto van de 54-jarige Amsterdamse had ook schade aan de achterzijde. Vermoedelijk is een onbekend gebleven auto ook tegen haar aangereden maar deze bestuurder is vermoedelijk doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Hoofddorp via 0900-8844.

Fotografie: Rowin van Diest & Justin van der Oord

 

2 Thoughts to “Boesingheliede: Gewonde bij kettingbotsing op Schipholweg”

  1. Je hebt gelijk, de regio indeling van de hulpdiensten is wat apart, dan valt dit weer onder vijfhuizen.

  2. Narrow

    Vijfhuizen ?????????
    Dit is Boeshingeliede!!!
    Vijfhuizen ligt een kilometer of 5 zuidwestelijker.

Comments are closed.