Hoofddorp: Twee automobilisten gewond bij aanrijding Drie Merenweg (update)

Hoofddorp, 8 juli – Op de Drie Merenweg ter hoogte van het Liniepad zijn zondagmiddag zo rond drie uur twee auto’s op elkaar geklapt. Bij dit ongeval zijn de twee bestuurders gewond geraakt. De gealarmeerde brandweer heeft het ambulancepersoneel geassisteerd.

Beide bestuurders zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De toedracht van dit ongeval is nog onbekend. Door dit ongeval was de N205 komende vanaf Haarlem ter hoogte van de Vijfhuizerweg afgesloten, al het verkeer werd omgeleid. Beide voertuigen zijn door bergingsdienst BCB afgevoerd.

Update 9 juli 2012 11.00 uur Politiepersbericht:

Auto’s tegen elkaar

VIJFHUIZEN, zondag 8 juli – Op de Driemerenweg (N205) in Vijfhuizen zijn zondagmiddag twee auto’s frontaal op elkaar gebotst. Een 41-jarige automobilist uit Hoofddorp, die richting Vijfhuizen reed, was om onbekende redenen met zijn bestelbusje geslipt, draaide enkele malen om zijn as en belandde via de middenberm op de verkeerde weghelft. Een 25-jarige automobiliste uit Zaandijk die uit tegenovergestelde richting kwam en richting Hoofddorp reed, kon de auto niet meer ontwijken met een frontale botsing als gevolg. Beide bestuurders zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Fotografie: Eric van Lieshout, Daniel van Straeten & Rob Franken

6 gedachten over “Hoofddorp: Twee automobilisten gewond bij aanrijding Drie Merenweg (update)”

  1. Beste Justin, ik weet niet waar die reactie van jou op slaat er is daar geeneens een fietspad, en niemand vraagt erom om betrokken te raken bij een ongeval. En eigenlijk geldt dat ook voor die vreemde reactie van narrow, niet iedereen heeft geld om zo een grote auto aan te schaffen. Laat iedereen gewoon in zijn waarde a.u.b.

  2. Ik ben blij te horen dat er geen ernstige verwondingen zijn overgehouden. We reden er vlak na het ongeluk langs. (Het was vlak voor ons gebeurd, maar heb het niet zien gebeuren) Het zag er erg heftig uit. Ik hoop dat alle betrokkenen snel van dit heftige ongeval bijkomen. Sterkte!

  3. sorry… rode “auto” ???

    als je een koekblikje tegen een metalen kast aangooit, is het koekblikje ook totaal uit vorm.
    Dat rode ding was geen auto, maar een vervoermiddel (en dan druk ik me nog gunstig uit)

  4. Het zou verboden moeten worden: zonder opgaaf
    van reden en zonder aangeven van richting de
    middenberm oversteken….. Je zult er naar fietsen…. Lang leve de dode hoek …..

  5. Beste Fabian.

    Gelukkig maar dat beide bestuurders niet ernstig gewond zijn. Als ik zo naar de foto’s van de rode auto kijk had het heel anders kunnen aflopen. Sterkte voor de slachtoffers.

  6. Geachte lezer,

    ik als partner van een van de betrokkenen kan u mededelen dat beide bestuurders een nacht ter opservatie in het Spaarne Ziekenhuis verblijven. Er zijn gelukkig geen ernstige verwondingen.
    de bestuurder van de zwarte auto die richting Haarlem reed verloor de macht over het stuur, waardoor deze op de andere rijbaan terecht kwam. De rode auto botste met ruim 70Km vrontaal op de zwarte auto, deze kon met geen mogelijkheid nog ontweken worden.

    gelukkig zijn beide bestuurders niet ernstig gewond.

Reacties zijn gesloten.