Lijnden: Amsterdamse Baan afgesloten door ongeval (video update)

LIJNDEN, 27 juni – Op de Amsterdamse Baan in Lijnden zijn woensdagmiddag een personenwagen en een bestelwagen op elkaar gebotst. De bestuurster van de personenwagen is door ambulancepersoneel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De bestuurster van de bestelwagen is voorzichtig via de laadruimte uit haar auto gehaald. Zij is voor verdere behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Door deze aanrijding op de brug ontstond een behoorlijk verkeerschaos aan de Amsterdamse kant, als aan de kant van Lijnden, waar veel verkeer vanaf de A9 kwam.

Beide voertuigen zijn door de BCB afgevoerd, na ongeveer een uur werd de weg weer vrijgegeven.

Fotografie: Eric van Lieshout & Justin van der Oord
Video: Michel van Bergen