Schiphol: Automobilist gewond na aanrijding met paal

Schiphol, 26 juni – Bij een ongeval op Rijkerstreek met de Uiverweg op Schiphol is dinsdagmiddag een automobilist gewond geraakt. De automobilist reedt op de Rijkerstreek op de kruising met de Uiverweg is hij uit de bocht gevlogen, hierbij heeft de auto een boompje geraakt en is op een verkeersbord gebotst.

De brandweer van Schiphol heeft het ambulancepersoneel geassisteerd met het slachtoffer. Na de eerste noodzakelijke verzorging is het slachtoffer met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeersongevallen analyse (VOA) van de Koninklijke Marechaussee onderzoekt de toedracht van dit eenzijdige ongeval.

Fotografie: Eric van Lieshout

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Schiphol: Automobilist gewond na aanrijding met paal”

  1. Narrow

    Ach wa leuk, een Renault… ja die dingen hebben wel eens last van vliegneigingen….. doorgaans niet door de techniek, maar het soort bestuurder dat zich erin bevindt.

  2. Harry

    Pannenkoek, je vloog gewoon zelf uit de bocht. Je kwam met veel te hoge snelheid aanrijden en raakte in de slip omdat je je auto niet meer onder controle kon houden. Waarschijnlijk vanwege het reclamebord met die lingeriemodellen erop… Van een vrachtwagen was helemaal geen sprake. Maar goed, succes met het claimen bij je verzekering.

  3. hamid

    goedendag aller eerst ik ben de persoon die in die auto zat maak het nu naar omstandigheden wel goed nek blessure en week plat liggen.maar over de omstandigheden van de ongeluk is het zo dat de reden dat ik dus in slip raakte was dat er een vrachtwagen op mijn baan kwam en ik dus hem ontweek en dus in de slip raakte ? dat kan iedereen gebeuren natuurlijk maar het feit dat hij dan doorrijd na een ongeval kan echt niet !!!

Reacties zijn gesloten.