Bromfietscontrole in Hoofddorp

HOOFDDORP, dinsdag 29 mei. Bij een bromfietscontrole in de Steve Bikostraat zijn dinsdagochtend diverse voertuigen gecontroleerd. Er zijn 23 voertuigen gecontroleerd waarvan 8 brommers een te hoog vermogen hadden, waarbij de bromfiets van een 17-jarige Haarlemmer zelf 65 km per uur haalde. Eén brommer is bekeurd voor een gladde band en één persoon was niet in het bezit van een rijbewijs.

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

7 gedachten over “Bromfietscontrole in Hoofddorp”

  1. Wouter

    Uhh ik heb dus een boete gehad voor die band, en er zat nog gewoon genoeg profiel op alleen hij VOND van niet. En een band kost €50,- en de boete was €80,- de band was al in bestelling maar oom agent boeide het niks. Dit vind ik dus diep triest, ga die mensen oppakken die die scooters stelen ipv de mensen die er hard voor werken te bekeuren voor deze mierenneuk praktijken

  2. René

    Zo Wouter, die reactie kun je in je zak steken!!! Enne Erik: Prima verwoord, ik kon het niet beter zeggen..

  3. Petra

    Helemaal mee eens Erik !!!!!!!!!!!!!

  4. Erik

    Hoi Wouter
    Ik wil je wel een op je bek zien gaan met 65 km per uur ik denk dat je toch blij bent dat oom agent even langs komt op dat moment,om te zorgen dat je veilig naar het ziekenhuis gebracht word en je scooter bij je ouder af word geleverd,want als we hem daar laten liggen zorgt iemand anders er wel voor dat ie weg word gehaald.

    Politie wordt altijd zwart gemaakt maar je weet niet eens wat ze daadwerkelijk allemaal doen.

  5. Petra

    Tsja, het valt ook niet mee om je aan de regels te houden………waarom zou je…..tegenwoordig is het ikke ikke ikke en de rest kan stikken in t verkeer!

  6. arnout

    Met die snelheid koop je de gemiddelde scooter standaard in de winkel. 65 is niet hard dat heet mee kunnen komen met het verkeer. Er word veel meer gemopperd op die slome scootertjes die voor geen meter optrekken, dus laat die scooters is met rust en doe iets waar mensen wel iets aan hebben, zoals boeven vangen, maar dat durven ze niet.

  7. Wouter

    Erg triest dit, beetje mensen bekeuren met gladde band. Jongens ga iets nuttigs doen. BOEVEN VANGEN ofso. Stelletje mierenneukers

Reacties zijn gesloten.