Vier rijbanen dicht na ongeval op de A9 bij Raasdorp

VIJFHUIZEN, 29 mei -Bij een verkeersongeval op de A9 is dinsdagmiddag een vrouw gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 17.00 uur op de A9 tussen Badhoevedorp en Haarlem.

Drie auto’s kwamen met elkaar in botsing en een wagen belandde op de vangrail. Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De bestuurster van de wagen die op de vangrail terecht kwam is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval ontstond er een lange file op de A9, rond kwart voor zes zo’n 13 kilometer. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig opgehaald en rond 18.00 konden de rijbanen weer worden vrijgegeven.

 

One Thought to “Vier rijbanen dicht na ongeval op de A9 bij Raasdorp”

  1. Narin

    Hoe heb ik dat kunnen overleven !!!!!
    Ik bedankt alle hulp verlener , de ambulante personeel , brandweer ,politie en de artsen en ..

Comments are closed.