Auto-inbraak in Nieuw Vennep

NIEUW-VENNEP, 25 mei – Een oplettende man belde donderdagnacht omstreeks 04.00 uur de politie, nadat hij had gezien dat twee mannen ruiten intikten van een auto. De auto stond geparkeerd op het Boetelerveld.

De getuige had gezien dat de mannen er met buit vandoor waren gegaan in de richting van de Componistenweg. Direct is met meerdere eenheden gezocht in de omgeving, maar helaas zijn de verdachten niet aangetroffen. Uit de auto bleek een navigatiesysteem te zijn gestolen. Mensen die mogelijk meer informatie hebben over de inbraak of de mannen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Nieuw-Vennep.

Zie ook: Zoekactie met helikopter

Misschien vindt u dit ook interessant?

5 gedachten over “Auto-inbraak in Nieuw Vennep”

  1. celine

    @ Jessica: Als het jou overkomt wil je ook dat de politie optreed.
    Dan vind je het natuurlijk niet overdreven.
    Egoistische reactie van je!
    Nu even on topic, jammer dat ze niemand op hebben kunnen pakken. Inbraken gebeuren helaas momenteel erg vaak, ook in dit dorpje. BLIJF MET JE POTEN VAN ANDERMANS SPULLEN AF!!

  2. robbyboy

    hoe dat zo dure inzet? weet je wat het de samenleving kost als dit soort lui niet met hun vikken van andermans spullen kunnen afblijven.
    die hilicopter is misschien wel duur maar de actie is gepast. als het jou auto en of spullen zouden zijn wil j etoch ook dat er wordt op getreden.

  3. Hans

    Kees

    Jessica heeft wel een punt. Zoveel dure inzet voor een autokraak.
    Daarnaast komen ze er met lage straf ervan af.
    Dus ja wel politie erop af maar een Helicopter om 5:00 s’morgens?!
    Ook ik werd er wakker van.

  4. Kees

    Hallo jessica, bij jouw zeker nog nooit ingebroken!!! Dan hou je dit soort egoistisch commentaar wel voor je

  5. Jessica

    Bedankt! Ik kon er niet van slapen, ze bleven maar rondcirkelen. Een helikopter voor een auto-inbraak. Is dat niet wat overdreven?!

Reacties zijn gesloten.