Weer een aanrijding Adrianahoeve / IJweg

HOOFDDORP, 18 maart – Op de kruising Adrianahoeve met de IJweg is donderdagmiddag weer een aanrijding gebeurt tussen twee wagens. Eén persoon is door de ambulancemedewerkers nagekeken op letsel, maar hoefde verder niet mee.

Op dit kruispunt gebeuren ook regelmatig ongevallen, de Adrianahoeve richting Bosweg en vica versa is een voorrangsweg en dat is niet voor iedereen even duidelijk.

Fotografie: Eric van Lieshout

2 Thoughts to “Weer een aanrijding Adrianahoeve / IJweg”

  1. K

    @Petra
    Inderdaad. Nederland verkeersbordenland. Bovendien is de belijning op de weg in kwestie van prima kwaliteit. Dus mochten de borden onleesbaar zijn, dan moet het ook nog lukken. En als laatste is de wegindeling een aanwijzing voor de voorrangssituatie; een doorgaande weg vs. wegen (IJweg) met vluchtheuvels.

  2. Petra

    Borden lezen????

Comments are closed.