Man knalt op steunpilaar en raakt ernstig gewond (video update)

ZWANENBURG, 11 mei – Op de Zwanenburgerdijk, ter hoogte van de Kromme Spieringweg, ontstond donderdagnacht omstreeks 03.30 uur een aanrijding met letsel. Door onbekende oorzaak was de auto vol op een steunpilaar van de daarboven gelegen rijksweg A9 geknald.

De 47-jarige man uit Zwanenburg raakte ermstig gewond, de auto total-loss. Brandweer, ambulance, politie en het traumateam uit Amsterdam werden gealarmeerd om assistentie te verlenen.

Het slachtoffer is na de eerste hulp ter plaatse onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis overgebracht. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is ter plaatse te komen om alle sporen veilig te stellen.

Video & Fotografie: Michel van Bergen

 

Total Page Visits: 404 - Today Page Visits: 1