Eén gewonde door overstekende eend ( foto update )

Hoofddorp, 7 mei – Op de Nieuwe Bennebroekerweg zijn maandagochtend enkele auto’s op elkaar gebotst door een overstekende eend. Bij dit ongeval is een 40-jarige Hoofddorpse gewond geraakt.

Het slachtoffer is samen met het ambulancepersoneel en de brandweer uit de auto gehaald en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. Bij deze aanrijding, nabij de Hoofdweg waren vier auto’s betrokken. De Nieuwe Bennebroekerweg was richting Hoofdweg enige tijd afgesloten wat weer voor een lange file zorgde op de Bennebroekerweg. De achterste twee auto’s zijn afgesleept, de andere twee konden verder rijden.

Fotografie: Eric van Lieshout

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Eén gewonde door overstekende eend ( foto update )”

  1. Co van Driel

    Hoe is het met de eend afgelopen? Gisteravond zag ik op een rotonde in Montfoort (Utr.) ook een dode eend liggen. Ook gistermiddag in Snelrewaard (Utr.) stoppen voor een overstekende eend. In de zomer van 1987 hebben wij op de N-210 bij Schoonhoven een keer een eend in de grill gehad. Een harde klap, grill kapot, eend ook kapot. We zijn toen even verderop gestopt en ik heb de eend van het asfalt afgehaald en in een vuilnisbak langs de weg gegooid. In april 1999 heb ik bijna een hert op mijn motorkap gehad, op de ringweg rond Lelystad bij het viaduct van de A-6. Ik ben me toen écht lam geschrokken. Overstekende dieren, levensgevaarlijk. Die borden staan er dan ook niet overbodig. Betrokkenen bij het ongeval n.a.v. de overstekende eend gisteren sterkte toegewenst.

Reacties zijn gesloten.