Inbrekers gepakt na inbraak Q Park in Hoofddorp

Hoofddorp, 5 mei – In de nacht van vrijdag 4 mei op zater 5 mei heeft er een inbraak plaatsgevonden in de Q Park parkeergarage in de Draverslaan. Er is geprobeerd om de betaalautomaat te kraken. De politie heeft bij de zoektocht naar de inbrekers gebruik gemaakt van een politiehelikopter en een politiehond.

In de omgeving werden drie verdachten aangetroffen, die werden aangehouden. De drie mannen, Amsterdammers in de leeftijd van 19 t/m 23 jaar zijn aangehouden en ingesloten. De politie heeft een onderzoek ingesteld en diverse voorwerpen veilig gesteld voor nader onderzoek.

Fotografie: Rob Franken

One Thought to “Inbrekers gepakt na inbraak Q Park in Hoofddorp”

  1. buurman

    ik dacht al wat doet die heli zwiep zwiep hier midden in de nacht?
    Mooi dat hij gepakt is!

Comments are closed.