Man ernstig gewond na val van trap in Hoofddorp

Hoofddorp, 3 mei – Op de Draverslaan in Hoofddorp is een man ernstig gewond geraakt. Omstreeks kwart over twee viel de man in de woning van de trap waarbij hij erg ongelukkig terecht kwam.

Twee ambulances en de traumahelikopter waren er voor nodig om de man, de noodzakelijke hulp te bieden. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Het ongeval trok veel kijkers door de traumahelikopter die op het grasveld bij de Burgemeester Pabstlaan was geland.

Fotografie: Eric van Lieshout, Elvin Hendriks & Rob Franken

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Man ernstig gewond na val van trap in Hoofddorp”

  1. ijsbeer

    “wat een geld weggooierij” Die mensen zullen ze dan wel nodig gehad hebben!? Als je hetzelf bent ben je dolblij dat iemand je komt helpen! En politie zal er wel geweest moeten zijn om de straten af te zetten en de stand van zaken op te nemen. De Draverslaan ligt nagenoeg in het centrum!

  2. menno de vries

    “wat een geld weg gooierij”… ok, dus als het jouw ooit zou gebeuren dat je een ongeluk krijgt, zou 1 persoon voldoende zijn?
    Ik twijfel of je dan ook zo redeneert

  3. ikke

    Ik vind dit verschrikkelijk voor de persoon die dit is overkomen….maarrrrrrrr

    Ik zie 1x Heli = 2 man, 2x Ambulance = 4 man, 2x motoragent = 2 man, 1x Ambulance ondersteuning, de gele volvo = 1 man, en dan nog 2 maal een politiewagen noem een touran en een transporter = 4 man…. Er zijn dus 13 man krachten hiervoor ingezet, minimaal…..WIE betaald dat ???? Misschien een betere planning nodig daar, in geval van crisis….wat een geld weg gooierij…….

Reacties zijn gesloten.