Met 207 km/uur over de A4

HAARLEMMERMEER, 20 april – Een onopvallende motorsurveillant heeft rond 15.40 uur een 43-jarige Hoofddorpse motorrijder aan de kant gezet, nadat deze met hoge snelheden over de A4 had gereden. De motorrijder viel op door zijn agressieve rijgedrag en de motorrijder van politie ging achter hem aan.

Tijdens een snelheidsmeting kwam er een gemiddelde gereden snelheid uit van 207 km/uur: dit is de snelheid waar de meetcorrectie al vanaf is gehaald. De motorrijder kon op een veilige manier aan de kant worden gezet door de politieman: zijn rijbewijs werd direct ingevorderd en dat is hij voorlopig kwijt.

De maximum snelheid op de A4 aldaar bedraagt 100 km/uur bedraagt. Tegen de motorrijder is proces verbaal opgemaakt voor een snelheidsoverschrijding van maar liefst 107 km/uur.

Total Page Visits: 884 - Today Page Visits: 5

One Thought to “Met 207 km/uur over de A4”

  1. Wim ZZR 1400

    Als je op een autoweg zit met weinig verkeer is het verleidelijk om het gas even open te draaien , 200 km/u is niets voor een snelle motor , en het hoeft niet altijd gevaarlijk te zijn !
    Maar ja , als je gepakt wordt moet je sportief zijn en op de blaren gaan zitten .
    Als je ECHT hard wil moet je naar de duitse autobahn gaan waar als het niet druk is je eigen helemaal uit kunt leven zonder problemen met de politie te krijgen !

    Sportieve groet , Wim

Comments are closed.