Aanrijding nadat bestuurder onwel geworden was.

Haarlemmermeer, 19 april – Op parkeerplaats Den Ruychenhoek heeft donderdagochtend een ongeval plaatsgevonden. Een persoon is achter het stuur van de wagen onwel geworden en heeft daarbij een andere wagen aangereden om vervolgen tot stilstand te komen tegen enkele anti-parkeer bollen.

Diverse ambulances en de traumahelikopter werden voor dit ongeval opgeroepen. Na de eerste medische zorg is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. Beide voertuigen zijn daar de bergingsdienst afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

4 Thoughts to “Aanrijding nadat bestuurder onwel geworden was.”

  1. sharona

    Dit gaat over mn tante… Inderdaad uit nieuw vennep

  2. Politie had geen nadere gegevens….

  3. jolanda

    ik wil dat ook graag weten of dit een dame uit nieuw-vennep is

  4. linda

    ik wil alleen weten of dit over een dame van ongv 40 jaar gaat uit nieuw vennep??

Comments are closed.