Drie gewonden bij aanrijding op Graan voor Visch

Hoofddorp, 18 april – Bij een ongeval op Graan voor Visch in Hoofddorp zijn woensdag aan het einde van de middag drie personen gewond geraakt bij een aanrijding. Een persoon is door de brandweer uit zijn auto gehaald, de brandweer heeft de deurstijlen uit de auto geknipt, zodat het slachtoffer er veiliger en zonder rare bochten uit gehaald kon worden.

Een 49-jarige Hoofddorpse automobilist die vanuit parkeerstand de weg op wilde rijden, kreeg hier toch op het laatste moment geen ruimte voor van de andere partij, een 32-jarige Haarlemse bestuurder. Alle drie de inzittenden van de wagens zijn naar het ziekenhuis vervoerd en de auto’s zijn door de BCB afgevoerd. De slachtoffers bleken na onderzoek geen letsel te hebben en konden weer naar huis.

Fotografie: Eric van Lieshout