Overvallenteam houdt tweede verdachte aan voor woningoverval Bennebroek

KENNEMERLAND, 16 maart – Het Overvallenteam van politie Kennemerland heeft een tweede verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de gewapende woningoverval in Bennebroek, die op dinsdagochtend 20 september 2011 plaatsvond aan de Willinklaan.

In december 2011 kon het overvallenteam al een 23-jarige Haarlemmer aanhouden en nu is een 35-jarige Haarlemmer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de woningoverval. Beide verdachten zitten vast.

Tijdens de woningoverval in september jl. werd een inwoner van Bennebroek in zijn eigen huis overvallen en bedreigd met een vuurwapen. De daders wilden geld en omdat dit niet in huis was, zijn de daders er met o.a. de auto van de bewoners en hun bankpassen vandoor gegaan. De auto werd diezelfde dag door de politie teruggevonden in Zwaanshoek. Met de gestolen bankpassen van de bewoners is door de verdachten gepind. Dit werd vastgelegd door de bewakingscamera van de bewuste bank. De beelden van de bewakingscamera’s en een reconstructie van deze woningoverval werden o.a. in het tv-programma Opsporing Verzocht getoond.

Klik hier voor het item over de woningoverval

Misschien vindt u dit ook interessant?