Ernstig ongeval met scooter en fiets langs de N201 in Uithoorn

UITHOORN, 8 maart – Donderdagmiddag rond vier uur heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op het fietspad langs de N201 tussen Uithoorn en Aalsmeer, ter hoogte van de Poelweg. Het ongeval vond plaats tussen een scooter en een fiets. Twee personen raakten hierbij gewond waarvan een ernstig. Naast twee ambulances en meerdere politie-eenheden kwam ook een traumahelikopter ter plaatse.

Oproep

Politie Amsterdam-Amstelland is dringend op zoek naar twee fietsers die hoogstwaarschijnlijk getuigen zijn geweest van het ongeval. Dit omdat ze zijn ingehaald door de bromfietser. Mogelijk kunnen de twee fietsers meer informatie verschaffen over de toedracht van het ongeval. De getuigen kunnen contact opnemen met de politie via het Landelijk Telefoonnummer: 0900-8844 of met het nummer van Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen: 020-5596030

Fotografie: Marco Carels

Total Page Visits: 1330 - Today Page Visits: 3