Politie zoekt getuigen beroving Dennenlaan Zwanenburg

ZWANENBURG, 27 februari – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving die maandagmiddag rond 14.35 uur heeft plaatsgevonden aan de Dennenlaan. Een 21-jarige inwoonster van Boesingheliede die in verwachting is, werd door een nog onbekende man tegen een hek geduwd, waarna hij er met haar handtas vandoor ging.

De man is vertrokken op een zwarte bromfiets zonder kentekenplaat. De vrouw bleef voor zo ver nu bekend is ongedeerd, maar zij zal zich ter controle wel onder behandeling stellen van een arts. De politie wil de verdachte van deze beroving graag aanhouden en verzoekt mensen die getuige zijn geweest zich te melden bij de politie in Zwanenburg. Ook informatie over de vlucht van de verdachte op de bromfiets kan waardevol zijn voor het onderzoek. Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Zwanenburg via het telefoonnummer 0900-8844.

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Politie zoekt getuigen beroving Dennenlaan Zwanenburg”

  1. zwanenburg

    Dat hekwerk had ik ook al bedacht. Ik bedoel meer dat als ze mensen oproepen die wat gezien hebben, ze beter info over de lokatie kunnen geven dan dat deze mevrouw zwanger is. Hoe naar het voor haar ook is, is het minder relevant dan betere omschrijving..

    Ook heb je helemaal gelijk over al deze punten!! Ik ben het er helemaal mee eens.
    Hoe irritant is het niet dat iedereen hier over de stoep fietst, hangjongeren bij de speeltuin,zodat ik de volgende dag eerst de kapotte bierflesjes weg mag gooien voordat mijn kinderen van de glijbaan kunnen.
    Auto’s die de verkeerde kant van een eenrichtingsweg inrijden.

    De poltie kan een overval op bijv. de avondwinkel niet voor zijn,maar ze moeten wat meer in de buurt zijn. Je voelt je (bijna) niet meer veilig in dit dorp! En is er ooit iemand opgepakt voor een overval/incident? Al die inbraken, overval bij de Lidl, inbraken bij de albert heijn, ABN AMRO..etc.. Wie gaat zijn ogen open doen??

    Ik zie wel eens politie,maar dan vooral in de rij bij de Osdorper..

  2. De overval op de ABN/AMRO-bank was al schokkend. Twee keer een overval in de zonnestudio op de IJweg en er zijn al meer gebeurtenissen geweest in Zwanenburg of er net buiten (waarbij niemand iets heeft zien gebeuren). Nu lees ik over een beroving op de Dennenlaan, het moet ook niet gekker worden…. (@ Marjolein Er bevindt zich trouwens een hoog hekwerk om een elektra huisje o.d.heen (links naast de oude mavo), tegenover het (nieuwe) ‘Medisch Centrum Zwanenburg’.
    Iedereen kan in Zwanenburg gewoon zijn gang gaan, er is niemand die er wat van zegt indien iemand regelmatig vuurwerk afsteekt… of luide muziek draait omdat er een verjaardagsfeestje ergens in een tuin wordt gegeven (een commercieel muziekfeest welke in de Houtrak/Spaarnwoude wordt gehouden moet uiterlijk om 23:00 – 23:30 uur afgelopen zijn).
    De gemeente Haarlemmermeer geeft echt geen muziekvergunning af aan een inwoner van Zwanenburg, waarbij hij/zij om 03:30 uur s-nachts nog steeds de versterker knoert hard heeft staan. En elke burger in Zwanenburg vindt het het wel goed zo, er is niemand die er wat van zegt of de politie verwittigd.
    Zwanenburg heeft geen politiebureau, dus het wordt ze ook wel makkelijk gemaakt. Tegen de tijd dat de politie K’land hier een surveillance-auto heeft rondrijden, dan zijn de overtreders al lang weer thuis…. de helikopter ging de overvaller op de zonnestudio zoeken… anderhalf uur later…. (hoezo geld gemeenschapsgeld over de brug gooien).
    Over verkeersovertredingen hoef ik het maar niet te hebben, auto’s van inwoners ‘moedwillig’ tegen het verkeer in naar hun oprit…. fietsers rijden normaal op de straat of op het fietspad, in Zwanenburg rijden ze op de stoep of in het park op de voetpaden (alle leeftijdscategorieën) en laat staan dat je er wat van zegt…. want dan krijg je de wind van voren. Zwanenburg is een vrijstaat in de Haarlemmermeer, vindt je het gek dat er vanzelf overvallen, berovingen, inbraken in ons dorp voorkomen…..

  3. Marjolein

    Lijkt me wel handig om dan iets meer informatie te vermelden. De Dennenlaan is lang. Er zijn meerdere hekken.. Waar is het dan gebeurt?

    Heel naar voor deze mevrouw. Je word er toch niet goed van! stomme malloten..

Reacties zijn gesloten.