Ladder valt van wagen af op de A4

HAARLEMMERMEER, 17 februari – Op de A4 heeft vrijdagmiddag een ongeval plaatsgevonden doordat er een ladder van een bedrijfswagen op de hoofdrijbaan was gevallen. Enkele wagens konden de ladder nog ontwijken, maar een Renault kon niet meer op tijd stoppen voor een al stilstaande BMW.

De bestuurder van deze wagen is naar het ziekenhuis vervoerd.

 

3 Thoughts to “Ladder valt van wagen af op de A4”

  1. MWGeenIdee

    Juah ik werd midden op me school gebeld,da me broer een ongeluk had gehad met de auto. Gelukkig ist nie supper erg. maar je schrikt wel…

  2. Glenn (bestuurder megan)

    Gelukkig alleen maar kneuzingen in ribben etc.

    Er staat dat ik de ladder niet kon ontwijken, maar het was de auto die stilstond op de linkerrijbaan die ik niet kon ontwijken (en die auto was gestopt voor die ladder).

    Gelukkig is iedereen er goed vanaf gekomen :)

Comments are closed.