Politie houdt passantenonderzoeken en zet matrixborden in in onderzoek woningoverval

HAZERSWOUDE, HOOFDDORP, BURGERVEEN, NIEUWKOOP, 7 februari – De politie Kennemerland roept in haar onderzoek naar de woningoverval en de ontvoering die daaruit voortvloeide, de hulp in van het publiek. Woensdag 8 februari worden er op verschillende plekken passantenonderzoeken gehouden.

Tijdens deze onderzoeken vragen de politiemensen het passerend publiek om informatie over de incidenten die zich afgespeeld hebben op de diverse onderzoekslocaties.

De meest in het oog springende actie zal het gebruik van een matrixbord en verschillende ‘gele’ borden direct rondom de carpoolplaats in Hazerswoude zijn. Via deze borden wordt passerende bestuurders gevraagd informatie te delen met het onderzoeksteam. De locatie is de plek waar woensdagavond laat de man des huizes van het woning waar de overval plaatsvond, werd aangetroffen door politiemensen van korps Hollands-Midden. De man bleek te zijn ontvoerd.

De politie voert ook onderzoek uit in de Dassenbos en omgeving, aangezien daar de woningoverval vorige week woensdag plaatsvond. Ook zal de politie op de plek waar de auto van het gezin is gevonden, de Leimuiderdijk in Burgerveen, passanten bevragen.

Een laatste locatie waar passanten zullen worden aangesproken door agenten, is de Schoolstraat in Nieuwkoop. Hier is gepind met de bankpas van de ontvoerde man.

Hier staat het originele artikel.

Archieffoto: Michel van Bergen

 

Misschien vindt u dit ook interessant?