Politie houdt mannen aan voor drugs(handel) in Hoofddorp

HOOFDDORP, 26 januari – Politiemensen zagen donderdagavond omstreeks 23.30 uur een auto rijden op de Kruisweg, waarvan de bestuurder bij het zien van de politie plosteling een parkeerhaven instuurde. De agenten besloten een praatje te gaan maken met de bestuurder om te zien waarom deze man ogenschijnlijk zo van de politie schrok.

In de auto bleken twee mannen te zitten, waarvan een aangaf de agent te kennen. Een gesprek volgde maar de agent vond dat de bestuurder zich zenuwachtig gedroeg. Op de vraag of even in de auto gekeken mocht worden werd positief geantwoord. In de auto troffen de agenten een mobiele telefoon aan, waarvan op de vraag van wie die was beide mannen tegelijk antwoorden de eigenaar te zijn. In de auto werd een tiental wikkels gevonden met vermoedelijk harddrugs.

Ook in de portemonnee van een van de verdachten werd een aantal wikkels gevonden. Beide mannen zijn vervolgens aangehouden op verdenking van het handelen danwel vervoeren van drugs. De twee, beiden 34 jaar oud en Hoofddorpers, zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor. De politie onderzoekt de rol van eenieder. De drugs is in beslag genomen en zal worden vernietigd.

Misschien vindt u dit ook interessant?