Hoofddorp – Aanrijding Nieuwe Molenaarslaan, moeder en zoon naar het ziekenhuis

Hoofddorp, 26 januari 2012 – Donderdagmiddag zo tegen drie uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Nieuwe Molenaarslaan. Omdat een passagiertje klaagde over pijn in de nek, is deze met de uiterste voorzichtigheid uit de auto gehaald. Het slachtoffertje heeft van de hulpverleners een traumabeertje gehad, die hij tijdens zijn bevrijding goed vast hield.

Moeder en zoon zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Beide auto’s zijn door bergingsbedrijf afgevoerd. De Nieuwe Molenaarslaan was voor langere tijd afgesloten omdat het wegdek glad was geworden door de gelekte vloeistoffen en eerst gereinigd moest worden.

Fotografie: Eric van Lieshout

Misschien vindt u dit ook interessant?

6 gedachten over “Hoofddorp – Aanrijding Nieuwe Molenaarslaan, moeder en zoon naar het ziekenhuis”

  1. Hoofddorper

    Ik kan Jos’ mening alleen maar onderstrepen. Sinds Floriande bestaat is in de wijde omgeving overlast door verkeer in en uit die wijk, vooral omdat het mensen lijken te zijn die een ander geen enkele ruimte gunnen. De goede niet onder de kwaden scharend, maar helaas is dit wel het beeld.
    Ook de rotonde op Altenburg is hiervan een gevolg. Twee decennia lang was daar goed over te steken vanuit de zijstraten, toen Floriande groeide werd dat snel minder en op het laatst was het russisch roullette spelen om overgestoken te komen. Enkele zware ongevallen en een actie van buurtbewoners hebben de gmeente tot aanleg van de rotonde gedwongen, en dan nog moet je uitkijken dat ze vanuit de richting Floriande niet als een aso de rotonde opscheuren en jou komend vanaf de Frankenburgsingel zowat de neus van je wagen eraf rijden. Een bussluis in de altenburg tussen schoonenburgsingel en Ijweg zou de overlast flink verminderen!

    Zonder te willen generaliseren, maar verkeer van en naar Floriande gedraagt zich behoorlijk arrogant, meer dan doorgaans het geval is. Dat valt heel veel mensen op.

  2. Marius

    Voorrangskwetie lijkt me duidelijk!
    Mensen hebben altijd haast !
    En helaas komt goed uitkijken dan op de 2e plaats

  3. Jos

    Beste Nico,

    Ik moet bijna dagelijks de molenaarslaan oversteken, dit is bijn a niet te doen omdat er automobiisten zijn die als een idioot vanuit de Molenaarslaan komen scheuren en het verkeer wat over de bennebroekerweg niet de kans willen geven om over te steken.
    Daarbij wordt er ook niet gelet op eventueel overstekende fietsers, valt mij mee dat hier nog geen doden gevallen zijn. Dezelfde situatie hadden we bij de kruising bennebroekerweg deltaweg, daar is ook later een rotonde neergelegd wat wel een verbetering is, maar helaas zijn er nog steeds idioten die een ander de ruimte niet gunnen.
    mar dat schijnt de algemene mentaliteit te zijn tegenwoordig ikkeikke en de rest kan stikke, en of daar een wzwaar gewonde of een dode valt maakt blijkbaar niet uit. Mischien ben jij ook wel een van de mensen die vanuit floriande met grote snelheid op de bennebroekerweg af komt, en een ander geen ruimte geeft.

  4. Anja

    Heren,
    Zoals de foto´s laten zie is het op de kruising van de Molenaarslaan / Pagode gebeurd en niet op de kruising Bennebroekerweg / Molenaarslaan. Duidelijk een afslaand voertuig en een voertuig dat er aan de rechterzijkant in rijdt. Niets te maken met stopborden, misschien met snelheid, maar die zal dan verkeerd ingeschat zijn, er is nl ook een fietspad dat voorrang heeft op het afslaand verkeer en als je dat al niet voor het afslaan bekijkt ( volgens mij reed de VW parallel aan dit pad in dezelfde richting dus alleen fiets/bromverkeer van voor hem/haar rechts in de gaten houden) rem je en als je daar als andere bestuurder niet anticipeert krijg je dit. Wat betreft de kruising (Oude) Benneboekerweg / Molenaarslaan verkeerslichten of een rotonde is een optie. Het opvoeden van weggebruikers is een verloren race.

  5. nico

    Beste Ron, dit is niet wat jij noemt gevaarlijke kruising hoor kijk maar goed naar de foto’s en wat jij een gevaarlijke kruising noemt en of er eerst slachtoffers moeten vallen komt door de automobilsten zelf hoor want er staan STOP borden op de bennebroekerweg en daar stoppen de automobilsten niet ze rijden met een behoorlijke snelheid door maar ze moeten daar voorrang verlengen dus het is niet gevaarlijk daar als iedereen maar aan de borden en verkeersregels houden.

  6. Ron

    Wanneer word er wat aan deze gevaarlijke kruising gedaan ??? Of moeten er eerst slachtoffers vallen ??

Reacties zijn gesloten.