Nieuw-Vennep – Twee gewonden na ongeluk op A4

Nieuw-Vennep – Bij een ongeluk op de A4 (19.8 Li) vlak voor de afrit Nieuw-Vennep (richting Amsterdam) zijn zaterdag rond 04.15 uur twee personen gewond geraakt. Kort voor het ongeluk was er een vrachtwagen geschaard.

Het voertuig waarin de twee slachtoffers zaten is op de geschaarde vrachtwagen gebotst. Gezien de ernst van de melding is ook het Mobiel Medische Team van Amsterdam opgeroepen welke met de auto ter plaatse is gekomen om medische ondersteuning te bieden.

Beide inzittenden, mannen van 20 en 21 jaar uit Aalsmeer, zijn door de hulpdiensten uit de auto gehaald en met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De chauffeur, een 41-jarige Rotterdammer, van de vrachtwagen kwam met de schrik vrij.

De oorzaak van de aanrijding is niet bekend. De afdeling verkeersondersteuning (VOA) doet onderzoek. De snelweg was tot ongeveer 08.00 uur zaterdagochtend afgesloten.

 

Onze fotograaf merkte op zijn terugweg naar huis dat vele weggebruikers zich niet van de gladheid bewust zijn en de verplichte snelheidsbeperking niet opvolgen. Er werd onder andere ingehaald door vrachtwagens en bussen. Ook de politie Hoofdwegen is dat niet ontgaan, zie onderstaande tweet.

Fotografie: Chris Soellaart

 

Misschien vindt u dit ook interessant?